İstanbul Tekstilkent Araç Kiralama

İstanbul Tekstilkent Araç Kiralama
03/10/2016

Istanbul’da tekstil toptan ticareti ve küçük üretim birimlerinin bulundugu basta Sultanhamam ve Osmanbey piyasalari olmak üzere çesitli bölgelerde karsi karsiya bulunulan alt yapi yetersizligi, ulasim ve nakliye güçlükleri, düzensiz yapilasma, yeterli güvenlik unsurlarindan yoksunluk gibi  sorunlari ortadan kaldirmayi ve tekstil sektörünü çagdas mekanlara kavusturmayi hedefleyen tekstilkent kooperatifi 1986 yilinda kurulmustur.
 
Araç kiralamak, günümüz kosullarinin her geçen gün daha da yayginlasan bir hizmetidir. Araç satin alindiginda sadece gidilecek yerlere daha rahat ve daha keyifli gitmek ile kalmamakta beraberinde birçok masrafi da getirmektedir. Bu nedenle de kisiler bütçe yetersizliginden dolayi araba satin almak yerine araç kiralama imkânlarindan faydalanmayi tercih etmektedirler..
 
Bizde tekstilkent’de yer alan müsterilerinizin bireysel ve kurumsal araç kiralama ihtiyaçlarina cevap vermek istemekteyiz.
 
Tekstilkent’de ki müsterilerimiz araç kiralamak için telefon numalarimizdan bizleri arayabilir yada web sitemiz üzerinden rezervasyon formu doldurabilirler.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı